flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Бердичівським міськрайонним судом Житомирської області викликається Кухар Едуард Юрійович для участі в судовому засіданні в якості відповідача з розгляду цивільної справи № 274/1409/20

11 червня 2020, 10:15

Бердичівським міськрайонним судом Житомирської області викликається Кухар Едуард Юрійович для участі в судовому засіданні в якості відповідача з розгляду цивільної справи № 274/1409/20 за позовом Органу опіки та піклування виконавчого комітету Швайківської сільської ради в інтересах дитини - Кухар Маргарити Едуардівни до Кухар Ганни Миколаївни, Кухара Едуарда Юрійовича, третя особа на стороні позивача - орган опіки та піклування Бердичівської районної державної адміністрації  про позбавлення батьківських прав.

Судове засідання призначено на 10 липня 2020 року о 11 год. 00 хв. в приміщенні Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області за адресою: Житомирська область, м. Бердичів, вул. Житомирська, 30-а.

У разі неявки у судове засідання відповідача судовий розгляд буде проведено у його відсутності, на підставі наявних у справі доказів.

                                                                                                                 Суддя Бердичівського міськрайоного суду Т.М.Вдовиченко