flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відкладено засідання у справі щодо екс-посадовців Бердичівщини

25 вересня 2020, 15:09

Судове засідання у справі про обвинувачення п’ятьох громадян у прийнятті та сприянні у прийнятті хабара в особливо великих розмірах цього тижня відклали. Причина – необхідність уточнення, а, можливо, і внесення змін до обвинувального акту.

На засіданні адвокат однієї з підсудних заявив про те, що у Кримінальному кодексі України вже не існує тієї частини статті 369, яка інкримінується його клієнтці. Відповідно, сторона обвинувачення має переглянути обвинувальний акт. Прокурор попросив суд надати йому час для підготовки до висловлення своєї позиції щодо заявленого клопотання. Тож наступна дата засідання у цій справі – 9 листопада 2020 року.

Нагадаємо, що у числі обвинувачених опинився колишній голова Бердичівської райдержадміністрації, посадовець райвідділу Держкомзему, депутат районної ради і ще двоє осіб. Органи досудового слідства звинувачують підсудних у тому, що в листопаді 2011 року вони вимагали та отримали від підприємця з Київщини 114 тисяч доларів за виділення земельної ділянки для будівництва на території Бердичівського району.

Стежте за нашими публікаціями також у Фейсбуці.

Пресслужба Бердичівського міськрайонно