flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Збував, а не боровся? Розглядатимуть справу поліцейського, обвинуваченого у наркоторгівлі. Фото

25 вересня 2020, 09:43

Майже рік тому його затримали «на гарячому» після чергового збуту наркотиків. Цього тижня відбулось підготовче судове засідання щодо бердичівлянина, якому інкримінують незаконне придбання, зберігання та збут наркотичних засобів і психотропних речовин, вчинене повторно (ч. 2 ст. 307 КК України).

На момент скоєння правопорушення, що інкримінується, чоловік очолював один із підрозділів управління протидії наркозлочинності поліції Житомирщини. За даними досудового розслідування, у вересні та жовтні 2019 року він двічі здійснив збут наркотичних і психотропних речовин, які заздалегідь незаконно придбав та зберігав. Згідно з висновками експертів, у першому випадку обвинувачений «торгував» маковою соломкою, у другому – метадоном та амфетаміном.

 

На підготовчому засіданні сторони висловились «за» розгляд справи у відкритому режимі, підстав для складання досудової доповіді зазначено не було. Існуючий запобіжний захід обвинуваченому у вигляді застави продовжено. Перше судове засідання заплановано на 2 жовтня.

Стежте за нашими новини також у Фейсбуці. 

Пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області