flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

#НезалежнийСуд – наша участь у флешмобі до Дня Незалежності України

25 серпня 2020, 09:59

Колеги з Донецька пропонують – у Бердичеві та всій Україні підтримують! Колектив Бердичівського міськрайонного суду долучився до загальнонаціонального флешмобу з нагоди Дня Незалежності України, ініційованого Донецьким апеляційним судом. Мета цього заходу - поєднати привітання усіх судів України під єдиним гаслом #НезалежнийСуд.

Нині перед вітчизняною судовою владою стоять складні й великі завдання, проте організатори флешмобу вірять самі та закликають усіх колег не сумніватись у тому, що разом і лише разом можна здолати будь-які перешкоди на шляху до зміцнення незалежності нашої держави.

Отож, колектив Бердичівського міськрайонного суду приєднується до усіх вітань, що цими вихідними лунали з нагоди двох визначних свят: Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. Бажаємо нашій вишневій, співучій, працьовитій та нескореній Батьківщині мирної небесної блакиті, подальшого утвердження на міжнародній арені, сильного духу та процвітання! Зичимо нашим співвітчизникам у кожному куточку країни пишатися рідною землею та любити її, як «вітер, і трави, і води…».

А для нашого відеопривітання ми зовсім не випадково обрали вічні та проникливі рядки із вірша Володимира Сосюри «Любіть Україну». Подивитись та послухати його уривок у виконанні працівників Бердичівського міськрайонного суду можна у нас на офіційній сторінці у Фейсбукові.

Пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області