flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Третій новопризначений суддя Бердичівського міськрайонного суду приступив до роботи

20 серпня 2020, 15:41

І знову квіти, вітання та урочисті збори усього колективу – 20 серпня до роботи у Бердичівському міськрайонному суді приступив третій новопризначений суддя Юрій Базюк.

Голова суду Олександр Яковлєв побажав новому колезі успішної праці, натхнення та гарних звершень у справі служіння Феміді. А сам винуватець свята зазначив, що сподівається як отримати у Бердичівському міськрайонному суді досвід, так і поділитися своїми уже набутими знаннями.

Житомирянин Юрій Петрович Базюк завжди бачив себе лише у юриспруденції і доклав багатьох зусиль, аби втілити цю мрію у життя. Тож спочатку було навчання у Національному юридичному університеті ім. Я. Мудрого, а із 2004 року почалась праця у судовій системі. Першим місцем роботи майбутнього судді був Богунський районний суд м. Житомира, у якому він обіймав посаду секретаря судового засідання, згодом - помічника судді та помічника голови суду. Далі у трудовій біографії були шість років роботи помічником голови апеляційного суду Житомирської області, останнє місце роботи – Богунський районний суд м. Житомира.

Судді, із якими доводилось працювати Юрію Базюку в якості їхнього помічника, розглядали кримінальні справи, тож спеціалізація його власної суддівської роботи у Бердичівському міськрайонному суді, можна сказати, визначилась сама собою. Новий суддя проведе свої перші засідання, щойно набуде суддівських повноважень. Це станеться після урочистого складення ним присяги судді у присутності Президента України, яке має відбутися найближчим часом.

Стежте за нашими новинами також у Фейсбуці.

Пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області