flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Знайомтесь – Людмила Хоцька і Тетяна Большакова, нові судді Бердичівського міськрайонного суду

07 серпня 2020, 16:22

Обіцяли – виконуємо. У даному матеріалі трохи ближче познайомимо Вас із поповненням у суддівському корпусі Бердичівського міськрайонного суду. Як уже повідомлялось, цього тижня до роботи приступили новопризначені судді Людмила Хоцька і Тетяна Большакова.

Одразу зазначимо, що наші «новачки» - далеко не нові люди у судовій системі. Людмила Миколаївна Хоцька розпочала трудову діяльність у 2003-му році з посади архіваріуса Богунського районного суду м. Житомира, згодом працювала секретарем судового засідання та помічником судді. Останнім місцем роботи Людмили Миколаївни був Корольовський районний суд м. Житомира, у якому вона займала посаду керівника апарату.

Спробувати себе у ролі судді Людмину Хоцьку надихнули колеги, котрі за час роботи пліч-о-пліч встигли розгледіти її потенціал як освіченої та досвідченої, цілеспрямованої та відповідальної людини і професіонала. «Іду туди, де страшно», - так відповідає ця чарівна молода жінка на питання, чи не боязко їй починати суддівську діяльність. І цими словами, здається, усе сказано…

Для Тетяни Борисівни Большакової Бердичівський міськрайонний суд – уже четверте місце роботи. А починала у 2007-му році спеціалістом І категорії Житомирського апеляційного господарського суду. Останні майже десять років працювала помічником судді: спочатку у Житомирському апеляційному адміністративному суді, згодом – у Касаційному адміністративному суді у складі Верховного Суду України.

Думка стати суддею з’явилась у Тетяни Большакової уже через кілька років роботи роботи в судовій системі. І чимбільше досвіду й знань набувала, тим більше вірила у власні можливості. Три роки тому майбутня суддя розпочала брати участь у конкурсних процедурах – і все вийшло! «Усе, що не робиться, робиться на краще», - з таким переконанням крокує ця тендітна й вольова молода жінка по життю.

Також читайте наші новини у Фейсбуці.

Пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області