flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За злісну непокору працівникам поліції чоловіку призначено покарання у виді п'ятдесяти годин громадських робіт

03 квітня 2020, 11:34

Бердичівським міськрайонним судом Житомирської області визнаний виннуватим  В.  у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця).

Встановлено, В. перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння висловлювався нецензурними словами, на зауваження не реагував, шарпав працівників поліції за формений одяг, чим чинив злісну непокору працівникам поліції, за що передбачено відповідальність ст.185 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

В судовому засіданні В. вину у вчиненому не визнав, пояснив, що його незаконно позбавили волі, працівники поліції застосовували до нього фізичну силу.

Суд прийшов до висновку, що В. є винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Беручи до уваги вимоги статті 33 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та враховуючи характер вчиненого правопорушення, особу В., ступінь його вини та майновий стан, суд прийшов до висновку про доцільність накладення на нього стягнення у вигляді громадських робіт.

В. визнано винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та призначиено адміністративне стягнення у виді п'ятдесяти годин громадських робіт.

Постанова може бути оскаржена протягом десяти днів з дня її винесення.

З повним текстом постанови  можна ознайомитися на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

                                                                                      Прес-служба Бердичівського міськрайонного суду