flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з нагоди виходу у відставку голови Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області Замеги Олега Володимировича

28 лютого 2020, 14:41

Вітання

з нагоди виходу у відставку 

голови Бердичівського міськрайонного суду

Житомирської області

Замеги Олега Володимировича

Шановний Олеже Володимировичу!

 

Від колективу Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області  прийміть щирі вітання з нагоди Вашого  виходу у відставку!

Прийміть високу повагу і найщиріші вітання! Від усієї душі бажаємо Вам миру, злагоди і добробуту, щирої підтримки та вірності друзів!

Дякуємо Вам за Вашу мужність, непохитність, набутий досвід, мудрість, професіоналізм і далекоглядність, а також принциповість, активну діяльність, спрямовану на удосконалення судової системи.

Завдяки Вашим діловим якостям та професіоналізму Ви здобули беззаперечний авторитет, запорукою якого є принциповість та відповідальність. Ви внесли значний вклад у розвиток правосуддя в Україні.

Нехай кожен новий день приносить радість, надію, впевненість та бажання досягати нових висот, доля буде щедрою на успіх, дарує здійснення найзаповітніших мрій та сподівань, а тепло та підтримка близьких зігрівають Вашу душу.

Бажаємо Вам віри у власні сили, життєвої наснаги та невичерпної енергії, нових досягнень.

Нехай на Вашому боці завжди будуть Закон, Правда та Справедливість, а в родині панує щастя, злагода та добробут, а на Вас чекають великі справи і перемоги!

 

 

З повагою колектив Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області