flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Майбутні юристи завітали до Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області

11 листопада 2019, 17:10

Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області  продовжує приймати гостей у межах захожу «Дня відкритих дверей».

            11 листопада 2019 року в Бердичівському міськрайонному суді Житомирської  області проведено День відкритих дверей для студентів IV курсу (групи Ю-436, Ю-437, викладач Ящук В.М.) Бердичівського коледжу промисловості, економіки  та права.

Ознайомлення з роботою суду розпочалося з канцелярії суду, студенди дізналися про реєстрацію, рух документів, що надходять до суду та порядок роботи з ними в автоматизованій системі документообігу Д-3, порядок реєстрації справ різних категорій, процес автоматичного розподілу справ, порядок ведення обліково–статистичних карток.

            Голова суду Олег Замега  розповів студентам про роботу суду, що саме до суду першої інстанції особа звертається за захистом своїх прав та інтересів,  про основне завдання правосуддя-забезпечення кожному право на справедливий суд, виходячи із принципу верховенстві права, про розгляд судових справ, які віднесені процесуальним законом до підсудності суду.

 

Також студенти  оглянули робочі кабінети, зали судових засідань з розгляду кримінальних та цивільних справ, інформаційні стенди, ознайомилися з роботою суддів та працівників апарату суду.

Студенти Бердичівського коледжу промисловості, економіки  та права залишали приміщення суду  сповнені приємних вражень  від побаченого та почутого.

 

Прес-служба Бердичівського міськрайонного суду