flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Юристам пропонують пройти опитування щодо корупції в судовій системі

19 жовтня 2015, 12:08

    Як повідомили "ЗіБ" у АПУ, дослідження проводиться IBA та Базельським інститутом управління для аналізу ефективних способів викорінення корупції в судовій системі.

  Дане дослідження є першою частиною проекту "Професійна етика судової системи" (ПЕСС). Її мета - з'ясувати, яким чином корупція проникає в судову систему країни, встановлення характеру відносин між суддями, адвокатами та іншими фахівцями, які працюють в суддівському корпусі, співпрацюють з ними і можуть бути схильними до корупції.

  Результати цього дослідження будуть використані при підготовці доповіді про шляхи виникнення корупції в судовій системі.

Друга частина проекту ПЕСС включатиме аналіз і проведення заходів, спрямованих на боротьбу з корупцією в судовій системі. Характер цих заходів буде визначатися висновками, викладеними в доповіді.

 

  Всі відповіді є анонімними і будуть зберігатися в таємниці. Ці дані доступні тільки тим членам Групи юридичних проектів IBA і Базельського інституту, які безпосередньо зайняті у реалізації проекту ПЕСС, і по завершенні проекту будуть видалені.

 

   Опитування триває до 23 жовтня 2015 року.

 

Пройти опитування можна за посиланням.

Закон і Бізнес