flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик особи, зареєстроване місце проживання (перебування, місцезнаходження чи місце роботи якої невідоме

04 березня 2024, 16:56

Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області викликає у судове засідання в якості законного представника, який діє в інтересах дочки Святенко Анни Євгенівни, - Святенка Євгена Володимировича, у цивільній справі № 274/8436/23 за позовом Вишневської Олени  Анатоліївни, Баранської  Олени Анатоліївни, в інтересах якої діє мати Вишневська Олена Анатоліївна, до Святенко Анни Євгенівни, в інтересах якої діє  батько Святенко Євген Володимирович, з участю  органу опіки та піклування – виконавчого комітету Бердичівської міської ради Житомирської області про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

Судове засідання призначено о 14:30 14-го березня 2024-го року у приміщенні Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області, що за адресою:  Житомирська обл., м. Бердичів, вул. Житомирська, 30-А.

У разі неявки у судове засідання законного представника, який діє в інтересах дочки Святенко Анни Євгенівни – Святенка Євгена Володимировича судовий розгляд може бути проведено за його відсутності.