flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд призначив до розгляду справу про відібрання трьох дітей у батьків, у яких у пожежі загинула наймолодша дитина

15 лютого 2024, 14:53

Бердичівський міськрайонний суд закрив підготовче засідання та призначив до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом органу опіки і піклування до двох батьків щодо відібрання у них трьох дітей без позбавлення батьківських прав. Розгляд справи по суті призначений на 11:00 15-го березня 2024-го року.

У підготовче  судове засідання, яке було призначене на 13-те лютого, жоден із подружжя Р.,  не з′явився: батько дітей надіслав до суду заяву, у  якій просить проводити розгляд справи без його участі, матір про причину неявки не повідомила. Орган опіки і піклування Бердичівської міської  ради, який є позивачем у справі, у своєму клопотанні до суду просив закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Ідеться  про позов органу опіки і піклування до матері трьох дітей та батька двох молодших дітей про відібрання від них малолітніх дітей віком 13, 3 та півтора року без позбавлення батьківських прав у зв′язку із загрозою для життя після того, як у жовтні минулого року у пожежі загинула наймолодша дитина подружжя.

Пошук судових рішень по вказаному провадженню можна здійснити в ЄДРСР за номером 274/7446/23.

 

        Пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області