flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем захисників та захисниць України!

29 вересня 2023, 08:32

1-го жовтня уся наша країна відзначає велике державне свято – День захисників та захисниць України. Це день, коли ми віддаємо свою шану та складаємо щиру подяку кращим синам і донькам нашого народу, для яких захист Батьківщини став священною місією. Це свято на честь кожного і кожної, хто зі зброєю в руках та в окопах, за кермом БМП чи штурвалом літака, на кордоні і в тилу, рятує людські життя на полі бою та у палатах лікарень і шпиталів, хто гасить пожежі після прильотів, хто ремонтує понівечену техніку і виробляє нову зброю,  хто на посту без сну та відпочинку, хто першим ступає у звільнені від ворога села та міста, захищає порядок,  хто встановлює жовто-блакитні стяги навіть на окупованих територіях, хто годує  наші сили оборони, хто по  крихті збирає донати і купує для військових найнеобхідніше, хто доставляє це скрізь, навіть на нуль, хто евакуює людей, плете маскувальні сітки і теплі шкарпетки солдатам, хто донатить на армію, хто підтримує моральних дух нації, хто вперто йде уперед та веде за собою інших  до такої жаданої та омріяної Перемоги.

Ми пам′ятаємо і дякуємо усім, хто пройшов пекло Другої світової війни, звільняючи Україну від ворогів, хто став на захист країни під час АТО та ООС – усім, хто зробив та робить свій внесок у захист України, хто відстоює її волю та незалежність, хто з честю виконує свій обов′язок громадянина – захищати Батьківщину.

Схиляємо голови у скорботі перед пам′яттю усіх, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю. Та ми віримо, що усі втрати – недаремні, а подвиги – вікопомні.

Шановні захисники та захисниці України! Ви – взірець мужності та патріотизму. Бажаємо вам незламного козацького  духу, непохитної віри, доброї вдачі, впевненості та витривалості, міцного здоров′я, надійного плеча поруч, підтримки та любові близьких та усього народу. 

Слава  Україні! Героям слава!

 

        З повагою, колектив Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області