flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У День захисту дітей у суді нагородили переможців конкурсу дитячих малюнків «Я маю право»

01 червня 2023, 15:25

1-го червня у приміщенні Бердичівського міськрайонного суду відбулося нагородження переможців конкурсу дитячих малюнків «Я маю право», приуроченого до Міжнародного дня захисту дітей. Переможці у трьох вікових категоріях отримали дипломи та цінні подарунки. Приємним сюрпризом для дітей та їхніх батьків стала екскурсія приміщенням суду.

Конкурс дитячих малюнків проведений з ініціативи Бердичівського міськрайонного суду з метою правового виховання дітей та підлітків, формування позитивного образу права як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини, а також з метою соціальної підтримки талановитої учнівської молоді, сприяння їхній самореалізації та творчому розвитку.

На конкурс, який тривав з 1-го по 28-е травня, надійшло понад 100 робіт. Найбільша кількість малюнків представлена у категорії «5-9 класи». А от серед наймолодших бажаючих взяти участь виявилося зовсім мало – усього двоє дітей, між якими розподілилися перші два місця. За результатами відкритого голосування, яке проводилося на офіційній сторінці Бердичівського міськрайонного суду у Facebook, переможцями конкурсу стали:

    Категорія «1-4 класи»

     І місце - Анна Муха, 11 р., учениця 4-го класу Дмитрівської гімназії

     ІІ місце - Максим Король, учень 2-Б класу Бердичівської міської гуманітарної гімназії №2

     Категорія «5-9 класи»

     І місце - Валерія Лук′янюк, 11 р., учениця 6-Б класу ліцею №4  м. Бердичева 

     ІІ місце - Анжеліка Соха, 11 р., учениця 5-А класу  Бердичівського міського ліцею №15 

     ІІІ місце - Павло Мазур, 10 р., учень 5-А класу  Бердичівського міського ліцею №15 

     Категорія «10-11 класи та студенти»

     І місце - Дарина Струнговська, 16 р., учениця 10-го класу Бердичівської міської гімназії №5

     ІІ місце - Дарина Шульгіна, 17 р., студентка 2-го курсу  Бердичівського медичного коледжу

     ІІІ місце - Ліза Лушина, 16 р., студентка Бердичівського професійного будівельного ліцею

 

 

Нагородження переможців пройшло в одній із судових зал. З вітальним словом до дітей та їхніх батьків звернувся голова Бердичівського суду Олександр Яковлєв. Він привітав усіх з Днем захисту дітей, подякував за участь у конкурсі та вручив дипломи, подарунки та солодощі.

 

Працівники суду не оминули нагоди познайомити гостей з діяльністю установи та провели для них екскурсію приміщенням, під час якої розповіли про особливості роботи різних структурних ланок.

 

Роботи переможців, а також кращі малюнки інших учасників конкурсу прикрасили вестибюль суду в експозиції під назвою «Діти малюють свої права». З часом на їхньому місці будуть розміщені й інші малюнки – учасники конкурсу.

  

 

        Пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області