flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У суді оновлено виставку робіт вихованців художньої школи

13 травня 2022, 13:57

Краса – надихає! І особливо потрібне це натхнення й оптимізм нині, коли усі ми живемо та працюємо в умовах війни, з думками й зусиллями для української Перемоги. 

Цього тижня у суді відбулась рідкісна у непростий воєнний час, але ду-уже приємна подія: оновлення експозиції творчих робіт вихованців Бердичівської художньої школи. Співпраця із цим освітнім закладом розпочалась іще наприкінці 2020-го - і відтоді звичайні собі стіни обабіч сходового маршу, який веде до залів судових засідань, перетворились на яскравий куточок художнього мистецтва!

Із першого дня виставка прийшлась до вподоби і колективу суду, і його відвідувачам (а таких у нас бувало й до сотні на день). Роботи юних митців дуже різнопланові, різножанрові, неповторні та – не побоїмося цього слова – по-справжньому шедевральні! Тож кожен, хто їх споглядатиме, неодмінно знайде в цих творіннях щось своє, таке потрібне для душі.

Висловлюємо велику вдячність педагогічно-учнівському колективу художньої школи: за Вашу блискучу творчість, неймовірні самобутні роботи й за те, що вкотре дозволили нам показати їх людям. Щиро зичимо безмежного креативу, барвистого світогляду та нових незрівнянних творів в ім’я нашої квітучої, мирної України!

Більше фото картин розміщено на сторінці суду у фейсбуці.

Пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області