flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Збив та ударив поліцейського? Розглядатимуть справу водія. ФОТО

30 серпня 2021, 15:22

Суд призначив до розгляду кримінальне провадження за фактом заподіяння тілесних ушкоджень патрульному поліцейському, яке мало місце у червні 2020 року неподалік смт. Гришківці.  

У вчиненні злочину звинувачують 24-річного жителя Вінниччини. За даними досудового розслідування, близько одинадцятої вечора поліцейські зупинили його автомобіль через відсутність освітлення номерного знаку та несправність фари. Водій відмовився надавати документи, натомість привів свою «ВАЗівку» у рух та умисно збив одного з патрульних, а потім (у ході затримання за неправомірну поведінку) ще й ударив його кулаком в обличчя.

Під час підготовчого засідання стало відомо, що свій захист молодий чоловік буде здійснювати самостійно: його адвокат надав заяву про припинення повноважень, а нового, як вказав обвинувачений, він поки не потребує. Також попросив, аби обов’язково дослідили вміст вилученого у нього телефону, «бо там є фотодокази».

Суд неодмінно вивчить і надасть правову оцінку кожній деталі цієї справи, а початок її розгляду заплановано на 18 листопада. Засідання будуть проходити у відкритому режимі.

Читайте наші новини також у Фейсбуці.

Пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області