flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Про Феміду – просто» - презентуємо нову рубрику у Фейсбуці

22 квітня 2021, 14:50

22 квітня цього року виповнюється рівно рік, відколи наш суд з’явився у соцмережі Фейсбук. З цієї нагоди презентуємо нову щотижневу інформаційно-пізнавальну рубрику «Про Феміду – просто». У ній щочетверга коротко й доступно будемо розповідати про різні питання щодо стосунків громадян та суду.

Присутність у соціальній мережі давно вийшла поза рамки просто особистого спілкування та зв’язку із рідними-знайомими. Фейсбук – то і майданчик для висловлення думок та занепокоєнь, і платформа для дискусій та пошуку порад на всі випадки життя, і джерело останніх новин, і ще багато чого.

Саме тому минулого квітня бердичівський суд також «вийшов» у соцмережу, аби оперативно інформувати громадськість про хід розгляду справ, розповідати про неформальні судові заходи, стати відкритим та сучасним, отримати зворотній зв’язок від аудиторії.

Цей рік у Фейсбуці не був для нас простим. Створення офіційної сторінки стало своєрідним випробуванням на уміння поєднувати суворість із гумором, діловитість із дружелюбністю, офіційність із відвертістю. Тож величезне спасибі усім, хто вірить, стежить, цікавиться та репостить! Намагатимемось і надалі бути для Вас надійним та достовірним джерелом інформації, багатоманітної як за змістом, так і за формою.

А нині запрошуємо до нас у Фейсбук переглянути прем’єрну серію рубрики «Про Феміду – просто». Чекаємо Ваших відгуків та пропозицій тем для наступних серій!

Пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області