flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Аварія на Бердичівщині із двома загиблими – розпочнеться судове слухання

16 січня 2021, 13:52

Справу про ДТП на Бердичівщині, у якій загинуло двоє людей, почнуть розглядати по суті. Відповідну ухвалу 16 січня 2021 року виніс Бердичівський міськрайонний суд за наслідком проведення підготовчого засідання.

Аварія трапилась в останній день 2019 року у Романівці. Близько опівдня на центральній дорозі села зіткнулись «Сітроен» та «Нива». Пасажирка останньої автівки загинула на місці, її водій того ж дня помер у лікарні. На лаві підсудних опинився 60-річний керманич «Сітроена», якого звинувачують у порушенні правил дорожнього руху під час керування транспортним засобом, що призвело до смерті кількох осіб (правопорушення, передбачене частиною 3 статті 286 КК України). Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі та до трьох років позбавлення водійського посвідчення.

На підготовчому засіданні учасники справи висловились «за» розгляд провадження у відкритій формі суддею одноосібно. Перше засідання у справі заплановано на 26 січня. На час судового розгляду запобіжний захід до обвинуваченого не застосовано.

Читайте наші новини також у Фейсбуці. 

Пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області