flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щорічне оцінювання держслужбовців суду - тримаємо марку!

24 грудня 2020, 11:23

Затверджено висновок щодо оцінювання результатів службової діяльності працівників апарату Бердичівського міськрайонного суду, котрі займають посади держслужби категорій «Б» та «В», який засвідчив: щорічне випробування на професійність складено успішно!

Саме оцінювання відбулося ще у жовтні та, відповідно до Закону України «Про державну службу», мало на меті перевірити стан виконання поставлених на поточний рік завдань, визначити потребу у професійному навчанні працівників, спланувати їхнє кар’єрне зростання тощо. Процедура відбувалась із дотриманням принципів об’єктивності, достовірності, прозорості та взаємодії.

У 2020-му році такій оцінці підлягали 27 державних службовців суду. Кожен мав прозвітувати про результати, а головне – про якість та ефективність виконання персональних, заздалегідь визначених завдань, після чого слід було пройти ще й оціночну співбесіду із безпосереднім керівником та керівником апарату суду. Результати традиційно порадували: учасники оцінювання отримали позитивні оцінки.

Однак, це не привід розслаблятися, адже вимоги до судових держслужбовців дуже високі, і не лише до фахових знань, а й до особистих якостей. Тож до кінця року на підставі затвердженого висновку щодо оцінювання і отриманих рекомендацій, держслужбовці суду мають визначити для себе нові завдання на прийдешній рік, а також розробити й погодити з керівництвом індивідуальні програми професійного розвитку, завдяки яким буде можливо й надалі підвищувати рівень своєї професійної компетентності.

Читайте наші новини також у Фейсбуці.

Пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області