flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Транслювання онлайн, пресконференція та «Надзвичайні новини» - коротко про нашу комунікацію. ФОТО

15 жовтня 2020, 15:27

І третій квартал 2020-го уже лишився позаду, а отже, час підбити його підсумки у плані комунікаційної діяльності суду. Сьогодні пригадаємо, що ми робили протягом липня-вересня та які новинки з’явились у нас у цей період.

За вже усталеною традицією, на офіційному сайті Бердичівського міськрайонного суду та на його сторінці у Фейсбуці ми регулярно інформували Вас про перебіг розгляду наших справ. За третій квартал маємо 157 публікацій, розміщених у ЗМІ різного ґатунку. А ще матеріали про роботу Бердичівського суду вийшли на загальнонаціональний рівень, бо неодноразово потрапляли до новинних стрічок вітчизняних інформаційних агентств, всеукраїнських видань та каналів.

У звітний період про нас писали: «Голос України», «Бердичів Біз», «Ріо-Бердичів», «Бердичівський погляд», «Житомир-онлайн», «Житомир-інфо», «Суспільне Житомир», «Ніжин ньюс», «Діло.юа», «ГромадськеТВ», «Корупціонер в Україні», «News.dks.com.ua», «Apnews.com.ua», «U-news.com.ua», «Volyn.com.ua» тощо. Також про новини нашого суду розповідали в ефірі місцевого радіо «Лайф ФМ» та міської комунальної редакції радіомовлення. Крім того, не оминали наш суд увагою і телевізійники - із видань «Times.zt» та «Корупціонер в Україні», каналів «ВІК» та ICTV.

Найбільшого поширення набули матеріали про взяття під варту бердичівських «блогерів»; суд над чоловіком, якого важко «зловити» тверезим; про призначення покарання в’язню за відмову прибирати у камері; про штраф бердичівлянину за зберігання брелока з прихованою фотокамерою; про розгляд справи щодо підлітка, обвинуваченого у вбивстві. До речі, засідання по останній справі із серпня транслюються онлайн на офіційному ютюб-каналі «Судової влади України».

 

Журналісти були у нас не лише на «гарячих» справах, а й відвідали пресконференцію, під час якої познайомились із нашими новопризначеними суддями. Також у третьому кварталі було виготовлено відеопередачу «Судова справа від А до Я», у якій розповідаємо про основні етапи «подорожі» справи у суді від моменту її надходження до здачі в архів.

Протягом липня-вересня ми, як завжди, намагались «присмачити» нашу комунікаційну роботу креативом та «родзинками». Тому взяли участь у загальнонаціональному флешмобі до Дня Незалежності Батьківщини, відзнявши вітальне відео, у якому рядками Володимира Сосюри закликали усіх любити Україну, «як вітер, і трави, і води…». А напередодні першовересня наші судді відкрили себе громадськості як колишні школярі, розповівши про улюблені предмети і дитячі захоплення та витягнувши на-гора свої учнівські фото.

І наостанок ще кілька слів про «фейсбучну» сторінку Бердичівського міськрайонного суду. Виявляється, що 78% громадян, котрі читають судові публікації, – це жінки віком 25-55 років. Найбільше шанувальників нашої сторінки живуть у Бердичеві, Житомирі, Києві, Вінниці, Черкасах та Львові. Окрім України, новинами бердичівського суду цікавляться також інтернет-користувачі у Канаді та Латвії. Ось так.

Дякуємо усім, хто стежить за новинами нашої установи, допомагаючи добрим, а іноді й гострим, словом ставати нам кращими! До цікавих та незабутніх, реальних та онлайнових зустрічей!

Пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області