flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

АНОНС «Я маю право»: запрошуємо дітей Бердичівщини до участі у конкурсі малюнків

01 травня 2024, 11:06

Бердичівський міськрайонний суд оголошує конкурс дитячих малюнків «Я маю право», приурочений до Міжнародного дня захисту дітей, який відзначається 1 червня. До участі  у конкурсі запрошується учні та студенти навчальних закладів Бердичівського району віком від 6  до 18 років. Нагородження переможців відбудеться 31 травня 2024-го року у приміщенні суду.

 

Роботи конкурсантів мають відображати знання та уявлення дітей про свої права,  серед таких - і право на життя та здоров′я, право бути з сім′єю, право на турботу і захист, на розвиток особистості. Саме ці права українських дітей зазнають особливо  грубих та масових порушень у зв′язку з російською агресією.

Конкурс дитячих малюнків проходитиме у кілька етапів та триватиме з 2 до 28 травня 2024 року.  Прийом робіт завершиться Остаточні переможці визначатимуться у трьох вікових категоріях шляхом відкритого голосування на офіційній сторінці Бердичівського суду у соціальній мережі Facebook. Переможці отримають цінні призи  та відвідають екскурсію приміщенням Бердичівського суду.

 

Як взяти участь у конкурсі?

 

Щоб стати учасником конкурсу дитячих малюнків, потрібно:

-мати вік від 6 до 18 років;

-особисто намалювати малюнок на тему «Я маю право» на листі формату А-4;

-на звороті роботи зазначити ім’я та прізвище, вік, клас (групу), навчальний заклад, контактний телефон та ім′я одного з батьків. Для учасників старше 16 років – особистий номер телефону;

-надіслати малюнок поштою або надати особисто до Бердичівського міськрайонного суду не пізніше 16 травня 2024 року. Адреса суду: 13300 Житомирська область, м. Бердичів, вул. Житомирська, 30-А.

Детальніше про конкурс дитячих малюнків «Я маю право», який проводить Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області, читайте у Правилах проведення конкурсу.

З питань конкурсу звертайтеся до відповідальної особи за тел. (097) 937-57-33.

 

              Пресслужба суду